Mökkiä vuokraa Jarmo Lehtilä, puh.  044-5953 636.

Kankaanpään työväenyhdistyksen mökki sijaitsee Niinisalossa, noin 7 km Kankaanpään keskustasta, Valkiajärven rannalla (Rantakuja). Ympärivuotiseen käyttöön sopivassa mökissä on majoitustilaa 8 hengelle. Matkaa Satakunnan Lappiin eli Jämille on parisenkymmentä kilometriä.

 

Mökissä on normaali varustus kahdeksalle hengelle: keittoastiat ja kattilat, huonekalut, peitteet ja tyynyt, puutarhakalusteet. Mökin varustukseen kuuluvat jätesäkit, wc- ja talouspaperit, sähkö sekä takan ja saunamökin lämmitykseen tarkoitetut polttopuut. Lakanat ja pyyheliinat vuokralaisen on tuotava mukanaan.

Mökissä on takka, hella uunilla, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi (jenkkikaappi) ja televisio. Mökin sauna on sähkölämmitteinen, kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja erillinen wc. Mökkiin kuuluu myös puulämmitteinen rantasauna, jossa on pieni tupa ja pukuhuone. Mökin pihassa on muurattu pihagrilli, lisäksi mökillä on kaasugrilli. Mökin varustukseen kuuluu myös soutuvene.

1.1.2019

85 € / vrk (su-to)
125 € / vrk (pe tai la)
215 € / viikonloppu (pe-su)
495 € / viikko (su-su)
545 € /vko sesonkiaikana kesä-, heinä-, elokuussa

Juhannus (to-su) 600 €
Joulu ja uusi vuosi hinnoitellaan viikonlopun mukaan.

Hinnat Kankaanpään työväenyhdistyksen jäsenille:

45 € / vrk (su-to)
60 € / vrk (pe tai la)
105 € / viikonloppu
250 € / viikko
275 € / viikko kesä-, heinä-, elokuussa, ko. sesonkiaikana jäsenhinnalla vuokra-aika yhtäjaksoisesti max. viikko.

Varatessa tulee antaa jäsennumero, löytyy jäsenkortista. Jäsenmaksu tulee olla maksettu. Juhannuksen osalta hinta on jäsenille normaalitaksan mukainen. Jäsenhinnoilla mökkiä voi vuokrata omaan tai perheen käyttöön, ei esim. yhdistystoimintaan.

Vuokralainen on vastuussa siivouksesta vuokra-aikana ja lähdön yhteydessä. Jätä mökki sellaiseen kuntoon kun itse toivoisit sen saapuessasi olevan! Mikäli siivousta ei ole asianmukaisesti tehty ja mökki joudutaan siivoamaan ennen seuraavaa vuokralaista, siivouksen laiminlyöjältä peritään korvauksena vähintään 150 euroa tai todellisten kustannusten mukainen korvaus.

Maksua varten:
Saajan tiedot; Kankaanpään Työväenyhdistys ry
Saajan tili: FI02 4473 2020 0782 71
Saajan pankin BIC-koodi: HELSFIHH

Mökin vuokrausehdot ja säännöt

Linkkejä alueelle:

Kankaanpään kaupungin palveluja matkailijalle

Jämi ja Jämi Myynti

Ikaalisten kylpylä

Näkymä mökiltä rantaan ja saunalle.
Näkymä mökiltä rantasaunalle.