Tervetuloa mukaan Heidin kampanjaan!

Eduskuntavaalit

Tervetuloa lennolle numero 140419, kohteena Arkadianmäki, Helsinki! Ota hatustasi kiinni, nyt mennään!
Nyt on aika saada eduskuntaan nuorta näkemystä, mutta samalla myös vankkaa kokemusta haastavista tehtävistä – Siispä olen käytettävissäsi.

Kukako olen? Olen Heidi, 38-vuotias perheenäiti, yhteiskuntatieteiden maisteri, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, päihdekuntoutuslaitoksen johtaja, aktiivikuntoilija ja varsinainen ”jokapaikanhöylä”. Olen kiinnostunut ihmisistä, elämänmakuisista tarinoista, yhteiskunnasta ja kehittämisestä. Olen kiinnostunut juuri sinusta!

Olen työläisperheen kasvatti ja perheen keskimmäinen lapsi, jonka lapsuuden tuoksuja olivat metalli ja nahka. Äiti oli töissä kenkätehtaassa ja isä hitsaajana. Koskaan ei eletty yltäkylläisyydessä, pikemminkin päinvastoin. Elämä oli kuitenkin rikasta ja rakasta. Turvallista ja sosiaalista. Kotoa sain parhaat eväät, mitä ihminen voi toivoa. Opetukset, joita olen vaalinut tähän päivään asti ja aina edespäinkin: toisen ihmisen kunnioittaminen, erilaisuuden hyväksyminen ja työteliäisyys.

Tälle matkalle, jonka tavoitteena on kansanedustajuus, otan mukaani teistä ihan jokaisen! Olen yhteisöllinen toimija ja tiimipelaaja, jonka tavoitteena on, että jokainen suomalainen pysyy matkassa mukana. Viimeaikainen yhteiskunnallinen kehitys on kasvattanut ihmisten eriarvoisuutta ja tuloeroja. Meidän on pidettävä huolta hyvinvointiyhteiskunnastamme ja siitä, että kaikilla on turva silloin, kun sitä tarvitsee. Tarvitsija voi olla kuka tahansa – sinä tai minä.

Mikäli haluat olla mukana tällä lentomatkallani, miehistön jäsenenä ja tukijoukoissani tavalla tai toisella, otathan rohkeasti yhteyttä. Takaan, että tämä lento on vakaa ja turvallinen. Tervetuloa mukaan! Se on menoa nyt! 🙂

Heidi Viljanen
heidi.viljanen@kankaanpaa.fi
044 730 8814

Katri Kujanpää, vaalipäällikkö
katri.kujanpaa@kankaanpaa.fi
044 710 5312