Kankaanpään työväentalo Soihtula sijaitsee aivan kaupungin keskustassa (Torikatu 9, käynti Paasikivenkadun puolelta). Soihtula palvelee työväenyhdistyksen toiminnan lisäksi myös juhla- ja kokoustilana.

Tilat, kalusteet ja astiastot max. 150 hengelle, hyvinvarusteltu keittiö ja kylmätilat, karaokelaitteet, tilava tanssiparketti ja hyvä sijainti tekevät Soihtulasta paikan, joka sopii hyvin erilaisten juhlien, kokousten tai koulutuksien järjestämiseen.

Soihtulassa on langaton nettiyhteys, datatykki ja valkokangas. Meiltä saat myös lisätietoja alueen ohjelma- ja pitopalveluista.

Jos haluat tutustua tilaan tai varata sen, ota yhteyttä:
Puheenjohtaja Katri Kujanpää, 044-710 5312 katri.kujanpaa@kankaanpaa.fi
Varapuheenjohtaja Marko Vuorenmaa, 0440-595 960 marko.vuorenmaa@kankaanpaa.fi

ESIMERKKEJÄ HINNOISTAMME, KYSY LISÄÄ:

1) Juhlakäyttö viikonloppuisin pe-su (esim. pikkujoulut, häät, syntymäpäivät) Tiloja saa koristella ja järjestellä juhlaa edeltävänä päivänä ja siivota juhlien jälkeisenä päivänä. Hinta 290 €,  jäsenille 170 €. Jäsenhinnalla tilaa voi vuokrata omaan tai perheen käyttöön.

2) Päiväkäyttö, 1 vrk (esim.  seminaari, myyntitilaisuus, koulutus) Vuokralainen siivoaa tilat heti tilaisuuden päätyttyä. Hinta ma-to 100 €, pe-su 150 €. Jos päiväkäytön lisäksi haluaa vuokrata esim. tilaisuuden valmistelua varten edellisen päivän, lisävuorokaudet ovat 75 € / vrk.

3) Muu käyttö, max 4 h, (esim. kokous, koulutus) Vuokralainen siivoaa tilat heti tilaisuuden päätyttyä. Hinta ma-to 70 €, pe-su 100 €.

Ammattiosastoille sekä yhdistyksen toimintaan läheisesti liittyville yhdistyksille lyhyt kokouskäyttö on ilmaista.

Hinnat sisältävät aina keittiökaluston ja astiaston käytön. Meiltä saa maksutta lainata valkoisia pöytäliinoja. Niiden pesettämisestä tulee vuokralaisen kuitenkin itse huolehtia tai sopia asiasta kanssamme.

Soihtulassa on pitkät portaat alakertaan, mutta ikävä kyllä ei hissiä. Jos haluat tutustua tilaan tarkemmin varmistaaksesi sen soveltuvuuden käyttötarkoitukseesi, ota yhteyttä yllä mainittuihin henkilöihin.

Tilat voi siivota itse tai tilata loppusiivouksen yhdistykseltämme. Mikäli tilojen siivousta ei ole tilattu mutta ei myöskään itse asiallisesti tehty,  joudumme perimään korvauksena vähintään 150 euroa tai todellisten kustannusten mukainen korvaus. Vuokralainen luonnollisesti korvaa tilan irtaimistolle ja varustukselle sekä kiinteistölle aiheuttamansa vahingot. Vuokralaisen tulee olla täysi-ikäinen.