Heidi ehdolle eduskuntavaaleihin!

Etusivu,Kirjoituksia

Kansanedustajamme Heidi Viljanen on ehdolla ensi kevään eduskuntavaaleissa. Lue Heidin terveiset:

Olen viimeiset kolme vuotta saanut ylpeydellä edustaa Satakuntaa ja satakuntalaisia Suomen eduskunnassa. Tultuani valituksi kansanedustajaksi ja suljettuani oven edellisessä työpaikassani, en olisi voinut kuvitella, millaiseen syvään päähän tulisin sukeltamaan ja millaisten haasteiden kanssa työskentelemään. Tässä vaiheessa on jo helppo todeta, että ”onhan ollut reissu”. Ja tämän matkan määränpää alkaa jo häämöttää seuraavien vaalien lähestyessä.

Monet teistä olette lähestyneet ja kyselleet, mitä aion tehdä. ”Saako sinua äänestää seuraavissa eduskuntavaaleissa?” Myös poliittinen kotini, Kankaanpään Työväenyhdistys on pyytänyt minua asettumaan ehdokkaakseen ensi kevään eduskuntavaaleissa.Vastasin heille kyllä. Vastaan myös teille kyllä. Olen siis ehdolla ensi kevään eduskuntavaaleissa. Olen edelleen halukas jatkamaan työtä paremman arjen eteen.

Yksin en pärjää. Tarvitsen tukeasi jatkossakin. Mikäli haluat olla mukana tällä matkalla kohti seuraavia vaaleja, tavalla tai toisella, ota yhteyttä minuun.

heidi.viljanen@eduskunta.fi

https://www.facebook.com/poliitikkoheidiviljanen

eduskuntavaalit2023 #inhimillinentekijä @sosialidemokraatit”