Työväentalo Soihtula

Kankaanpään työväentalo Soihtula sijaitsee aivan kaupungin keskustassa (Torikatu 9, käynti Paasikivenkadun puolelta). Soihtula palvelee työväenyhdistyksen toiminnan lisäksi myös juhla- ja kokoustilana.

Tilat sopivat hyvin pienempiin ja isompiinkin tilaisuuksiin. Istumapaikat ja astiasto riittävät aina 150 hengelle. Koska Soihtulassa on kattava astiasto, on se pitopalveluillekin helppo tila työskennellä, koska omia astiastoja ei ole tarpeen kuljettaa.

Tilassa on hyvinvarusteltu keittiö, astianpesukone ja kylmätilat, perusäänentoisto sekä karaokelaitteet. Tilava tanssiparketti ja erittäin keskeinen sijainti tekevät Soihtulasta paikan, joka sopii hyvin kaikenlaisten juhlien, kokousten tai koulutuksien järjestämiseen.

Soihtulassa on langaton nettiyhteys, datatykki ja valkokangas. Meiltä saat myös lisätietoja alueen ohjelma- ja pitopalveluista.

Jos haluat tutustua tilaan tai varata sen, ota yhteyttä:
Sari Pihlajaniemi, sari.luostarinen@luukku.com, puh. 040 521 7099 (myös tekstiviestillä tai whatsappilla).
Marko Vuorenmaa, marko.vuorenmaa@kankaanpaa.fi, puh. 0440-595 960, (myös tekstiviestillä tai whatsappilla).

Kiinteistössä on myös vapaita liiketiloja, kysy niistä lisää Marko Vuorenmaalta.

ESIMERKKEJÄ HINNOISTAMME, KYSY LISÄÄ:

1) Juhlakäyttö viikonloppuisin pe-su (esim. pikkujoulut, häät, syntymäpäivät). Tiloja saa koristella ja järjestellä juhlaa edeltävänä päivänä ja siivota juhlien jälkeisenä päivänä. Hinta 290 €,  jäsenille 170 €. Jäsenhinnalla tilaa voi vuokrata omaan tai perheen käyttöön.

2) Päiväkäyttö (esim. muistotilaisuus, pienimuotoinen juhlatilaisuus, seminaari, koulutus). Vuokralainen siivoaa tilat tilaisuuden päätyttyä. Hinta ma-to 100 €, pe-su 150 €. Jos päiväkäytön lisäksi haluaa vuokrata esim. tilaisuuden valmistelua varten edellisen päivän, lisävuorokaudet ovat 75 € / vrk.

3) Muu käyttö (esim. lyhyt muutaman tunnin kokous, koulutus). Vuokralainen siivoaa tilat heti tilaisuuden päätyttyä. Hinta ma-to 70 €, pe-su 100 €.

Ammattiosastoille sekä yhdistyksen toimintaan läheisesti liittyville yhdistyksille lyhyt, pienimuotoinen kokouskäyttö on ilmaista. Vuosikokouksista ja isommista tilaisuuksista perimme maksun.

Hinnat sisältävät aina keittiökaluston ja astiaston käytön. Meiltä saa maksutta lainata valkoisia pöytäliinoja. Niiden pesettämisestä tulee vuokralaisen kuitenkin itse huolehtia tai sopia asiasta kanssamme.

Soihtulassa on pitkät portaat alakertaan, mutta ikävä kyllä ei hissiä. Jos haluat tutustua tilaan tarkemmin varmistaaksesi sen soveltuvuuden käyttötarkoitukseesi, ota yhteyttä yllä mainittuihin henkilöihin.

Tilat voi siivota itse tai tilata loppusiivouksen yhdistykseltämme. Mikäli tilojen siivousta ei ole tilattu mutta ei myöskään itse asiallisesti tehty,  joudumme perimään korvauksena vähintään 150 euroa tai todellisten kustannusten mukainen korvaus. Vuokralainen luonnollisesti korvaa tilan irtaimistolle ja varustukselle sekä kiinteistölle aiheuttamansa vahingot. Vuokralaisen tulee olla täysi-ikäinen.

Kattaus Soihtulassa