Mökki Niinisalossa

Vuokrattavana mökki Kankaanpäässä

Mökkiä vuokraa Jarmo Lehtilä, puh.  044-5953 636.

Kankaanpään työväenyhdistyksen mökki sijaitsee Niinisalossa, noin 7 km Kankaanpään keskustasta, Valkiajärven rannalla (Rantakuja). Vuokraamme mökkiä myös muille kuin jäsenillemme. Ympärivuotiseen käyttöön sopivassa mökissä on majoitustilaa 8 hengelle. Matkaa Satakunnan Lappiin eli Jämille on parisenkymmentä kilometriä.

Mökissä on normaali varustus kahdeksalle hengelle: keittoastiat ja kattilat, huonekalut, peitteet ja tyynyt, puutarhakalusteet. Mökin varustukseen kuuluvat jätesäkit, wc- ja talouspaperit, sähkö sekä takan ja saunamökin lämmitykseen tarkoitetut polttopuut. Lakanat ja pyyheliinat vuokralaisen on tuotava mukanaan.

Mökissä on takka, hella uunilla, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi (jenkkikaappi) ja televisio. Mökin sauna on sähkölämmitteinen, kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja erillinen wc. Mökkiin kuuluu myös puulämmitteinen rantasauna, jossa on pieni tupa ja pukuhuone. Mökin pihassa on muurattu pieni pihagrilli ja pieni hiiligrilli (omat hiilet). Mökin varustukseen kuuluu myös soutuvene.

MÖKIN HINNAT 1.1.2023

Syyskuu-toukokuu
100 € / vrk (su-to)
135 € / vrk (pe tai la)
250 € / viikonloppu (pe-su)
500 € / viikko (su-su)

Kesäkuu-elokuu
120 € / vrk (su-to)
160 € / vrk (pe tai la)
280 € / viikonloppu (pe-su)
610 € / viikko (su-su)

Juhannus (to-su) 600 €.

Pääsiäinen, joulun pyhät ja uusi vuosi hinnoitellaan viikonloppuvuorokausien mukaan.

Vuokrahinnat ovat Kankaanpään Työväenyhdistyksen omille jäsenille edullisemmat. Hinnat on ilmoitettu jäsenille sähköpostilla. Kysy jäsenhintoja tarvittaessa puheenjohtajalta katri.kujanpaa@kankaanpaa.fi. Jäsenhinnoilla mökkiä vuokrataan vain jäsenen henkilökohtaiseen käyttöön.

Vuokralainen on vastuussa siivouksesta vuokra-aikana ja lähdön yhteydessä. Jätä mökki sellaiseen kuntoon kun itse toivoisit sen saapuessasi olevan! Mikäli siivousta ei ole asianmukaisesti tehty ja mökki joudutaan siivoamaan ennen seuraavaa vuokralaista, siivouksen laiminlyöjältä peritään korvauksena vähintään 150 euroa tai todellisten kustannusten mukainen korvaus.

Maksua varten:
Saajan tiedot; Kankaanpään Työväenyhdistys ry
Saajan tili: FI02 4473 2020 0782 71
Saajan pankin BIC-koodi: HELSFIHH

Kun maksu näkyy tilillä, kohteen avainlokeron koodin saa soittamalla tai tekstiviestillä kysymällä taloudenhoitaja Paula Kuusistolta, puh. 040-553 3330.

Mökkiä vuokraa Jarmo Lehtilä, puh.  044-5953 636.

Mökin vuokrausehdot ja säännöt

Näkymä järveltä rantasaunalle.
Näkymä rantasaunalta.
Näkymä rantaan ja saunalle.
Mökin alakerta.
Mökin alakerta.
Nukkumaparvi.
Mökin alakerta.

TUTUSTU: Kankaanpään kaupungin palveluja matkailijalle